mandag 7. september 2009

ÆRE OG BERØMMELSE

I går lovte jeg en av mine beste venninner å dedikere et innlegg til henne... Så her kommer det: Kjære Susanne, hva skulle jeg gjort uten deg? En ting er helt sikkert, jeg hadde absolutt ikke vært oppdatert på musikkfronten, og jeg hadde heller ikke kunne delt Supernova sangen med resten av min lille verden. Tusen takk!

Du fortjener all ære å berømmelse!

DO I NEED TO SAY MOORE?

Do I Need To Say Moore?

Hvem har ikke en ting for Kanye West? Om det er utseende, stil eller musikken... Alle liker noe, jeg liker ALT! Men i denne sammenhengen er det Mr. Hudson som skal ha mye skryt for en supernova feelgood sang.
En perfekt blanding av Mr. Hudson og Kanye West (I love you)


Enjoy and good night!

Mr Hudson - Supernova

 

INGLORIOUS BASTERDS

Et kjapt innlegg... Vil bare benytte anledningen til å gi min fulle støtte til Quentin Tarantinos store kinosuksess, nemlig Inglorious Basterds. Noen vil si jeg er korrupt siden jeg allerede er en stor Quentin Tarantino fan, men sikre kilder kan komme med den informasjonen, at du ikke en gang trenger å ha hørt om kjære Quentin for å like denne filmen. Dette er en film som har alt en litt syk hjerne kan ønske seg, og skuespillerprestasjonene er fantastiske!
Spesielt Christoph Waltz i sin tolkning som Col. Hans Landa og utrolig barske Til Schweiger som Sgt. Hugo Stiglit.

FANTASTISKE karakterer og menn!

Som om du ikke har sett den enda, løp å se! Den er verdt hver eneste krone og mer til.

 

TID FOR ETTERTANKE

Ja, jeg må vel innrømme at jeg er melodramatisk til tider, livet mitt er kanksje ikke så kjedelig som jeg skal ha det til... Men etter en kraftig nedtrapping av sosiale sammenkomster (også kalt fester og andre ting) så virker det litt som om hverdagen har stått stille. og det har den forsåvidt også siden jeg har vært sengeliggende hele helga med feber og en kraftig forkjølelse, men jeg krysser fingrene for at jeg er i god nok form til å dra på jobb i morra, og tjene inn de pengene jeg så sårt trenger :P For det er vel et faktum at jenter aldri kan få nok penger (i allefall når den nye høstmoten er satt inn for fullt og jeg trenger ca. 5 par sko...)
Datoen for min (nå) litt etterlengtede flytting er satt og jeg reiser tidlig 6. oktober til York i England.
Ønsk meg lykke til!

søndag 6. september 2009

DEN NAKNE SANNHET

Ja, som den triste personen jeg er så har det virkelig gått opp for meg nå at jeg ikke har noe spennende liv, jeg bruker mesteparten av dagen på å jobbe og sove (og forbrede meg mentalt på å flytte)

Det skremmer meg at jeg har et så lite innholdsrikt liv og enda mer at jeg ikke har fantasi til å finne på noe mer spennende å skrive om på denne bloggen...

Over og ut.