tirsdag 22. september 2009

GOD MIDDAG!

Så i dag våknet jeg av meg selv (etter at pappa hadde stått over meg og mast i et kvarter) og var litt veldig sulten... Jeg hadde lyst på skikkelig kosemat og fyllt paprika går under den kategorien, i tillegg til at det er sunt (ja jeg er en sånn freak som er litt opptatt av det).

Så det man trenger er paprika (duh!), mais, kjøttdeig, sopp for de som liker det, ris og rødløk.




Tøm en paprika og kok ris, resten steker du sammen til en slags pytt i panne. Deretter blander du risen med det du har stekt, stapper plasserer det fint inni paprikaen og setter det i ovnen på 200 grader i ca 15 - 20 min.

God middag!

mandag 21. september 2009

PSYCO

Du vet de stundene hvor du flyter utenfor kroppen din, eller tankene tar overhånd og du ender opp med den sykeste tankerekke... Et sånt øyblikk hadde jeg i dag, det var min første dag med 2. klasse på skolen og du kan i korte trekk si at det som kunne gå galt gikk galt... I løpet av 2. time var to sendt hjem p.g.a hodepine, en hadde begynt å strigråte under en presentasjon, jeg hadde blitt låst ute på gangen og absolutt ingen hørte etter (not an understatement!)...

Good job Guri!

Så når enden er nær, tar jeg meg selv plutselig i å få et sånt psyco moment hvor jeg ser for meg at jeg smeller hodene til den ene ungen etter den andre i pulten slik at de endelig blir stille, kanskje litt for stille.. Heldivis detter jeg ut av det og lander på jorda igjen, men den lille tankerekka var utrolig motiverende og litt veldig psyco. Og jeg fikk til slutt avslutta dagen uten en eneste skadd unge.

Mission Impossible Accomplished!

RØVERKJØP!

Okei så jeg har jobbet 3 uker i barnehage og er nå blikk huka inn for å jobbe som vikar på Hokksund barneskole... i begge disse yrkene er det kjekt med gummistøvler og siden jeg må bytte ut mine gamle kom det som en gave fra Gud da det var annonsert salgt på Ilse Jacobsen gummistøvler!

Jeg løp dro til den nærmeste skobutikk og kikket på støvlene, men siden jeg er allergisk mot et stoff som er vanlig i gummistøvler, fant jeg det for godt til å ikke bare ringe Ilse å spørre om dette stoffet finnes i hennes støvler, så etter å ha hatt kontakt med designeren selv fikk jeg vite at, det var det ikke, og det var grønt lys når det kom til å kjøpe støvlene. Jeg nølte ikke og fikk støvlene 300 kr,- billigere enn vanlig. Et realt røverkjøp!

Så nå går jeg bare rundt å krysser fingrene for skikkelig drittvær slik at jeg får prøvd ut de supre støvlene mine.

Over og UT!