torsdag 22. oktober 2009

DUELLEN, WHEN WILL IT END!

Okei stryk det siste, jeg låste meg selv akkurat ute på gangen, eller det vil si at døra skulle bare vise hvor skapet skal stå (var det litt for mange møbler på en gang?)

Okei så jeg kjenner nå herved alle porterne og skal ikke lenger plage dere med duellen for jeg taper bare uansett :(

Stilling : 4-1 til døra...

DUELLEN

Ok, så jeg nevnte tidligere at jeg ikke skulle skrive flere innlegg om duellen... Men etter en dramatisk endring må jeg bare oppdatere dere...
I kveld skulle Guri nemlig ut med mange andre mennesker, hun står i dusjen sin som (endelig!) fungerer, da hun hører en veldig hamring... Der og da tenker hun ikke noe over det og fortsetter sjamponeringen av håret, men dunkingen gir seg ikke og etter å ha skylt av seg all såpe tar hun håndkledet rundt seg (og morgenkåpe utenpå der igjen, tilfelle det skulle være noen brannmenn) Men det er det ikke, det hun møter er to elever fra andreåret som skal inn å gi flaten noen beskjeder... I det hun går mot de hører hun et SMEKK! Ja det er døra som tar hevn etter en del spydige kommentarer fra Guri Melcher... Saken er nemlig den at for å komme seg inn så må man ha nøkkelkort og for å komme seg ut så må man ha nøkkelkort... Så Guri står hjelpeløs ute på gangen i "bare" håndkle og ikke får hun slippet inn andre året og ikke kommer hun inn på rommet sitt (jæveldør!)... Til slutt må hun banke på døra til den ene gutten i flaten slik at han får slikp inn andreklassingene slik at han ene der kan hente hjelp....
Summa sumarium står Guri (halvnaken) på gangen i 15 min før porteren kommer å slipper henne inn (dette er da også den porteren som alltid er tilstede når jeg driter meg ut, vi er nå på fornavn med hverandre, og han ser like oppgitt på meg hver gang)

Så hva skjer nå? Guri Melcher gir opp! Hun ser seg slått av en dør, skal alltid respektere den og er innforstått med at noen ting er ikke ment å erobre (DET ER EI DØR FOR FADER!).

Dette er herved det siste innlegget med dør duellen, stillingen? 3-1 til Døra.

GURI THE ARCHAEOLOGIST!

Så jeg er offisielt en student i York, jeg snakker 70% engelsk og 30% norsk i løpet av en dag... Jeg drikker te, "kjører" på feil side av veien og har et engelsk bankkort... Men det beste av alt er studiene! Til å bare ha vært på de fire første forelesningene så er det kanskje en risk å si at jeg elsker dette faget, men jeg tror med stor sikkerhet at dette er det rette faget for meg (watch out Indy!)

Det var også veldig gøy, fordi når jeg satt på bussen i dag så møtte jeg fem andre random norske og når de spurte hva jeg drev med så sa jeg arkeologi... Og han ene mannen ropte ut Guri the archaeologist!


Så jeg har nok med sikkerhet funnet min plass her i verden!







Jeg får vel si at originalen er en smule smukkere enn meg, og at jeg ikke har like hårete brystkasse, men bortsett fra deg er jeg og Indy ganske like :D

onsdag 21. oktober 2009

DUELLEN

Hurra!

Ja så ting jevner seg herved ut... Stilling? 2-1 til døra, men Guri tar innpå med stormskritt... Det var nemlig klokken 12.00 i dag at Guri rundlurte døra ved å låse den (når den ikke var igjen) slik at når den lukkes så kan den jo ikke låses fordi låsen sperrer for døra... HA HA HA Dumme dør! Du skal nok ikke lure meg igjen nei!

I said I would get you!

tirsdag 20. oktober 2009

DUELLEN

Så i dag flyttet naboene til Guri inn, de holder branndøra oppe slik at en alarm begynner å pipe.. Smart som Guri er går hun ut for å fortelle at de må lukke døra slik at alarmen slutter å pipe... Men hva har hun glemt? 2-0 til døra... Det er ikke mulig å forestille seg hvor pinlig det er å stå forann en hel indisk familie og forklare til far i huset at jeg har låst meg ute og at han må hente hjelp etter at jeg har demonstert (hvor "dumme" de er) hvordan de "bruker" branndøra...

I'll get you someday Door, I'll get you someday...

FIRST LECTURE!

Ja da er jeg snart på vei til min første forelesning som skal handle om accessing archaeology og senere development of world archaeology...

Ønsk meg lykke til!

mandag 19. oktober 2009

CIRCUS OF THE MACABRE

Så i går natt var Freshers Ball (hurra). Ballet var ok, det som trakk mest ned var at det var litt vel dyrt og at ingen egentlig kjente hverandre særlig godt... Men nå som det negative er sagt... Ballet var blowminding! Temaet? Circus of the Macabre overalt hvor vi så var det flammekastere, sjonglører, styltvandrere og alt mulig annet du kan tenke deg av opptredner, lokalet var en travbane (inne selvfølgelig! Duh) bygning som var hele fem etasjer høy! Her inne var det sjokoladefontener, konserter og sukkerspinnboder. Det hele var som et eventyr!

Er ikke så veldig mye mer å si enn det.. Har lite bilder, men kan se om jeg ikker fåt lurt med et fra Facebook...




DUELLEN

Guri har lite å gjøre, ja hun har faktisk så lite å gjøre at hun duellerer med døra si...
Stillingen så langt?

1-0 til døra

Det har seg nemlig slik at døra til rommet vårt har smekklås, det vil si at jeg må være så ansvarsfull å ha med meg nøkkelkortet mitt med meg til enhver tid (noe jeg ikke fysisk er i stand til)

Dere spør kanksje dere selv, hvordan i all verden kan en intelektuell og smart frøken som Guri tape mot en dør? Jeg spør meg selv det samme spørsmålet hver eneste dag... Det hele tror jeg begynta da jeg lo av at det var smekklås på døra og påpekte hvor teit det var (jeg tror at det var med dette utsagnet døra bestemte seg for å hate meg). Bare en liten time etterpå hadde jeg låst meg selv ute på gangen.