torsdag 29. oktober 2009

MISS CAROLINE?

I dag har jeg vært en meget snill jente og fulgt Caroline til abortklinikken... Nei! Jeg mener legen som setter vaksiner (ærlig feil Caroline!) Nevnte jeg forresten at hun er livredd sprøyter? For det er hun nemlig ikke! Hun skulle ta miningokk C vaksine og snill som jeg er så har jeg fulgt henne inn oh holdt henne i handa hele veien (nesten) mens jeg fortalte henne om hvor skrekkingytende sprøyta er, og at det var så vidt jeg overlevde den fordi den gjorde SÅ vondt, og blodet som pipler ut mens sprøyta står ut av armen! UÆÆ!

This is for you Caroline! <3


mandag 26. oktober 2009

FIRST ESSAY!

Som jeg sikkert har nevnt TUSEN ganger før så nevner jeg det liksogodt en gang til (kanskje mest for min egen del), skolen har begynt og forelesningene er supre, de er faktisk så supre at vi har begynt med lekser allerede (KRISE) så nå sitter jeg på rommet mitt, helt mutters alene, alene i verden, alene i mørket, alene i lyset, alene med boka, alene mine tanker, ja alene alene... (Think you got the point)..

Men dere tenker kanskje: Ja et essay på 1500 ord er jo ingenting, detta klarer du fint!... Emm for de av dere som er så "imbecile" og tenker slike tanker så er det nemlig ikke bare bare å skrive et essay, spesielt når det dreier seg om en utgravning som fant sted for 50 år siden og som er så kjedelig at tilogmed Tore på sporet ville sovna...

Jeg lider av kjedsomhet, hjerneblokk, dysleksi, analfabetisme, talevansker, grå stær og skjørbuk...

Ønsk meg lykke til!