tirsdag 3. november 2009

RANDOM MENNESKER GURI SER PÅ GATA OG PÅ UNI...

kort oppsummert har jeg sett en del mennesker i mitt liv, noen husker jeg, andre husker jeg ikke... Men poenget er at noen husker jeg akkurat lenge nok til å få ned på bloggen (HURRA!)

Så i de siste ukene jeg har bodd i York, har jeg sett: en emo, en hippie, en kjempe (vi snakker oevr 2 meter!), en med lilla hår (dere tenker lilla er ikke det værste jeg har sett, men JO! Hun var 40 år og hadde matchende lilla topp, det er ikke uansett hvor mye dere vrir og vender på det) og to dverger, og en mann i fullt tweedantrekk på en solstol, mens han leser avisa midt på campus!

Om jeg er fornøyd med folk, åjadda, her kan jeg underholdes til verdens ende og litt til :D


mandag 2. november 2009

HALLOWEEN

Ja så jeg er treig, men det visste vi allerede før jeg var førdt, siden jeg var født to uker for sent... Okey nok barsel snakk, det har vært Halloween! Ja hva med det tenker dere? Jo nå skal dere høre, dette er nemlig min aller aller ALLER første Halloween utenfor Norge, det er også min alle første virkelige Halloween feiring (nei Nina, å gå knask eller knep i Myrveien teller ikke!). Uansett det var en suksess! Møtte til og med Supermarobros! :D

Uansett... Happy Halloween! (som var...)